‘De AfsprakenApp is niet alleen effectief middel om no-shows te verlagen, de app is ook een mooi visitekaartje van mijn praktijk.’

Het team van GOED Amsterdam met in het midden praktijkeigenaar Jörnann Jonkhof

Praktijkeigenaar Jörnann Jonkhof over de AfsprakenApp:

‘Zowel mijn medewerkers als mijn patiënten zijn erg enthousiast over de AfsprakenApp. Mijn medewerkers kunnen snel even hun agenda raadplegen, en mijn patiënten krijgen netjes een dag voor de afspraak een herinnering. De service koppelt automatisch aan mijn agenda, wij hoeven daar niks voor te doen. En het is niet alleen effectief middel om no-shows te verlagen, de app is ook een mooi visitekaartje van mijn praktijk. Mijn ervaring is ook nog dat het maken van een vervolgafspraak sneller gaat; wij zetten de afspraak in intramed en de patiënt ziet ‘m vanzelf later in de app bevestigd. Scheelt ons ook in kosten afsprakenkaartjes want die geven we steeds minder mee.’

×

U kunt niet meer reageren.